Bacaan Al Quran

Listen to Quran

KEDAH SENGET


BERSEMPENA DENGAN TAHU BARU MAAL HIJRAH 1 HB MUHARAM 1433 BLOG INI MENGAMBIL NAFAS BARU BAGI MENGHORMATI PIHAK PIHAK YANG BEKENAAN YANG MAHU ISU ISU YANG BERBAU PERIBADI DI GANTI DENGAN ISU ISU PERINGATAN PADA UMAT ISLAM KHUSUSNYA NEGERI KEDAH.SESUNGGUHNYA UMAT ISLAM DIAKHIR ZAMAN INI TELAH MENJADI MANGSA DEMOKRASI BARAT LAKNATULLAH SELEPAS NEGARA INI MENERIMA SISTEM DEMOKRASI YANG TELAH MERAMPAS HAK RAJA RAJA YANG SEHARUSNYA MEMPUYAI KUASA MUTLAK BERTINDAK SEBAGAI KHALIFAH . SISTEM DEMOKRASI INILAH YANG SEBENARNYA MENJADI PUNCA KEHANCURAN MANUSIA DAN PERPECAHAN UMAT ISLAM SELURUH DUNIA MASA KINI. .SUARA TERBANYAK MENJADI PENENTU KEPADA PERLAKSANAAN SYARIAT ALLAH YANG DIWAJIBKAN KEATAS MANUSIA.SAMA SEKALI DEMOKRASI BARAT YANG SEDANG DIAMALKAN SEKARANG INI ADALAH BERCANGAH DENGAN TUNTUTAN PADA FITRAH MANUSIA .MANUSIA JADI SESAT APABILA DIBERI HAK MEMILIH PEMIMPIN NEGARA AHLI POLITIK YANG BERKUASA MEMBUAT DASAR PEMERENTAHAN NEGARA .
SESUNGGUHNYA KHALIFAH ATAU RAJA ATAU SULTAN DITENTUKAN OLEH ALLAH (SWT)MANA KALA HAK MELANTIK PEMIMPIN HANYA TERHAD KEPADA PELAKSAAN SYARIAT SAJA TIADA TERLIBAT DALAM MELANTIKAN PEMBUAT ATAU PENENTU DASAR PEMERENTAHAN .HUKUM DAN PERINTAH TUHAN TETAP KEKAL SEBAGAI SATU PERENTAH DARI TUHAN YANG MENCIPTA ALAM INI DAN MANUSIA TIADA HAK MEMILIH MELALUI PUNGUTAN SUARA ATAU PETI UNDI TERBANYAK.SEKIRANYA BELAKU KEZALIMAN DAN PEYELEWENGAN PEMIMPIN YANG DILANTIK OLEH ALLAH LAZIMNYA MENGIKUT KETURUNAN DAN ORANG YANG TEREPILIH MAKA TUGAS ORANG BERIMAN BERDOA KAPADA ALLAH UNTUK MENUKARNYA DENGAN PEMIMPIN YANG LEBIH BAIK MAKA SEGALA DOSA PEMIMPIN TERHADAP RAKYAT PADA ALLAH (SWT) RAKYAT BERSERAH DAN KEMBALI.
KEMBALILAH KEPADA SISTEM KHALIFAH YANG DITUNTUT.KEMBALIKAN KUASA MUTLAK PADA RAJA DAN SULTAN.

Tuesday, October 19, 2010

alkerohi: Teori pacat Azizan Razak MB Kedah

alkerohi: Teori pacat Azizan Razak MB Kedah

Teori ini harus di cepatkan kalu tidak ia akan memusnahkan PAS.Rakyat tertanya tanya Kenapa Cara PAS perentah KEDAH dan KELANTAN lain.Sama samalah kita kaji

1 comment:

  1. mana..?..ADA..!! Tak dak aihh.. makna 'bincang' bagi Azizan ni,..habag..kira boleh terima..'sendiri suka' dan 'belakang kira' memang 'Karisma' dia la...bukan hangpa tak tau..saja buat tak tau..nu..dok cekop 'batu' takut kena jentek dengan Azizan.

    Kalau tanya Exco 'Jambu', dia nanti jawab ada la perbincangan..tapi sebenaqnya 'perselingkuhan'..semalam dah di 'bisik' tepi telinga semalam. EXCO2 lain pula 'SAGON' penuh mulut sedia...ada sorang dua EXCO jenis 'AKU'A' yang dok 'KULUM' bila mendepani, mengerang sakan bila membelakangi..!, EXCO 'PIANG' pun ada sekoq dua.., yang 'cerdik' ( ada Ilmu dan Keberanian ) ada sorang..memang dia sorang saja yang kala lain, 'pandai' ( ada Ilmu tapi bacul) paling ramai. Tak dak sapa yang nak ber'kemaih', menyebabkan 'BEROK' ragaih main melatam atas kepala depa..ada yang kena kencing berak sekali, paling di 'kentut'.Kalau depa rasa maruah sendiri macam taik kambing saja..lantak depa la..tapi ingat nu..rakyat yang mengundi dan ahli2 parti dok bertongkoih lomoih menyerah 'AMANAH', buat 'GHOSOT' main ja...BACUI..!

    PUNCA, 99% pimpinan diKedah ni dah kena sindrom 'KONDOM'...menyebabkan 'pemandulan' perjuangan. Kena sedaq la hangpa tu ada penyakit 'kelamin', tak payah dok pi sua kepala la..unduq..bagi orang lain yang 'suci dan subur' ganti hangpa.

    Cuiiih..!! nak jaga 'misai' dengan 'temolok' punya pasai, sanggup sua batang tengkok jadi 'dahan' kat 'BEROK Mat YEA' bergayut sambei ghenyeh terhegeh-hegeh!~HARAM SUNGGUH LAaa...!!

    ReplyDelete

Apa Komen anda

Buku Bertajuk 'AZIZAN DALAM DOSA

Buku Bertajuk 'AZIZAN DALAM DOSA
Untuk di nilai dan Di Komen oleh Ahli PAS saja