Bacaan Al Quran

Listen to Quran

KEDAH SENGET


BERSEMPENA DENGAN TAHU BARU MAAL HIJRAH 1 HB MUHARAM 1433 BLOG INI MENGAMBIL NAFAS BARU BAGI MENGHORMATI PIHAK PIHAK YANG BEKENAAN YANG MAHU ISU ISU YANG BERBAU PERIBADI DI GANTI DENGAN ISU ISU PERINGATAN PADA UMAT ISLAM KHUSUSNYA NEGERI KEDAH.SESUNGGUHNYA UMAT ISLAM DIAKHIR ZAMAN INI TELAH MENJADI MANGSA DEMOKRASI BARAT LAKNATULLAH SELEPAS NEGARA INI MENERIMA SISTEM DEMOKRASI YANG TELAH MERAMPAS HAK RAJA RAJA YANG SEHARUSNYA MEMPUYAI KUASA MUTLAK BERTINDAK SEBAGAI KHALIFAH . SISTEM DEMOKRASI INILAH YANG SEBENARNYA MENJADI PUNCA KEHANCURAN MANUSIA DAN PERPECAHAN UMAT ISLAM SELURUH DUNIA MASA KINI. .SUARA TERBANYAK MENJADI PENENTU KEPADA PERLAKSANAAN SYARIAT ALLAH YANG DIWAJIBKAN KEATAS MANUSIA.SAMA SEKALI DEMOKRASI BARAT YANG SEDANG DIAMALKAN SEKARANG INI ADALAH BERCANGAH DENGAN TUNTUTAN PADA FITRAH MANUSIA .MANUSIA JADI SESAT APABILA DIBERI HAK MEMILIH PEMIMPIN NEGARA AHLI POLITIK YANG BERKUASA MEMBUAT DASAR PEMERENTAHAN NEGARA .
SESUNGGUHNYA KHALIFAH ATAU RAJA ATAU SULTAN DITENTUKAN OLEH ALLAH (SWT)MANA KALA HAK MELANTIK PEMIMPIN HANYA TERHAD KEPADA PELAKSAAN SYARIAT SAJA TIADA TERLIBAT DALAM MELANTIKAN PEMBUAT ATAU PENENTU DASAR PEMERENTAHAN .HUKUM DAN PERINTAH TUHAN TETAP KEKAL SEBAGAI SATU PERENTAH DARI TUHAN YANG MENCIPTA ALAM INI DAN MANUSIA TIADA HAK MEMILIH MELALUI PUNGUTAN SUARA ATAU PETI UNDI TERBANYAK.SEKIRANYA BELAKU KEZALIMAN DAN PEYELEWENGAN PEMIMPIN YANG DILANTIK OLEH ALLAH LAZIMNYA MENGIKUT KETURUNAN DAN ORANG YANG TEREPILIH MAKA TUGAS ORANG BERIMAN BERDOA KAPADA ALLAH UNTUK MENUKARNYA DENGAN PEMIMPIN YANG LEBIH BAIK MAKA SEGALA DOSA PEMIMPIN TERHADAP RAKYAT PADA ALLAH (SWT) RAKYAT BERSERAH DAN KEMBALI.
KEMBALILAH KEPADA SISTEM KHALIFAH YANG DITUNTUT.KEMBALIKAN KUASA MUTLAK PADA RAJA DAN SULTAN.

SIAPA AZIZAN RAZAK ????

Banyak orang tidak kenal siapa Azizan? Kasihan kepada amilin PAS, terutama mereka yang di kampung. Bagi mereka PAS perintah KEDAH. Mereka fikirkan PAS sudah mula meaksanakan gagasan kerajaan ISLAM seperti mana yang pernah digambarkan oleh Allahyarham Ustaz Fadzil Nor. Apatah lagi Azizan pernah sebut tak kala Ustaz Fadzil mau dikebumikan, “ Satu ustaz Fadzil pergi, seribu Ustaz Fadzil akan datang. Mereka tidak sedar Azizan sebenarnya sedang melacur PAS demi wang untuk DIA dan kuncu kuncunya .


Sekadar dapat dicatat dalam ruang dan yang terhad ini , siapa Azizan yang sebenar?

AZIZAN TIDAK ADA ROH PAS.

Dalam keluarga beliau kalau ada pun yang menjadi ahli PAS, hanyalah DIA. Apa tidaknya, sepanjang 4 penggal menjadi YB Sg Limau (3 tahun menjadi MB), tidak seorang pun dari kalangan keluarganya di Sungai Limau (tempat DIA lahir) yang DIA dakwah untuk menyokong apatah lagi menjadi ahli PAS. Bagi DIA, UMNO dan PAS seperti adik dengan abang.

AZIZAN PUKUL DAN MAKI ISTERI ISTERI

Azizan sering menengking, memaki . memukul dan menampar isterinya sebelum bergelar Toh Puan (kak Faiqah). Lebih dari 10 kali, kak Faiqah lari dari rumah untuk meyelamatkan diri atau mendapat rawatan. Pernah kak Faiqah berlindung di rumah Allahyarham Ustaz Fadzil Nor selama 3 hari. Kadang kadang lari kerumah saudara di Lorong Keriang, Alor Setar dan kerap juga ke rumah Mad Daud Alor Gelenggang. Kak Faiqah ada juga lari balik ke Bangi tampa pengtahuan DIA. Nasib baik masa itu Azizan ada balucinya (Mad Daud), yang siap siaga kemana saja mencari dan memujuk kak Faiqah. Mad Daud terpaksa membawa baju kak Faiqah dan paku kerumah Tuan Guru Haji Jusuh Pendang minta dijampi untuk memulih kak Faiqah. Masa itu, Azizan masih pakai Tok Guru .

Pernah kak Faiqah kerumah Allahyarham Ustaz Azhari A Razak, menyatakan beliau lebih senang jika Azizan melepaskan beliau. “ saya tak ingin nak jadi isteri MB”, ujar kak Faiqah penuh kesal. Azizan masa itu pun, masa Allahyarham Ustaz Fadzil masih ada, sudah bercadang dan beria ia mencanang mau jadi MB.

Kak Faiqah terlalu tertekan dengan sikap Azizan sehingga pernah memohon diceraikan di Mahkamah Syari’ah Alor Setar dan dibicarakan. Azizan juga tergamak mendakwa kak Faiqah, main kayu tiga..dengan bekas S/U kerja PAS Jerai. Sedangkan bekas S/U kerja inilah tempat kak Faiqah mengadu tak puas hatinya terhadap Azizan. Beliau juga menjadi tukang masak kepada anak anak Azizan bila kak Faiqah lari.

AZIZAN DAN ISTERI KE 2.

Ustazah Shamsiah, dibawa balik ke Kedah setelah kak Faiqah berkeras tak mau lagi tinggal di Padang Lumat. Kesian ustazah, beliau terpaksa mengambil 1 minggu MC selepas ditampar dan ditendang oleh Azizan. Ekoran dari itu ustazah Shamsiah bercadang untuk menceritakan hal Azizan kepada UMNO dan mendedah perangai Azizan kepada media massa. Nasib menyebelahi PAS. ustazah membatalkan hasratnya selepas ditenang dan dipujuk oleh Dr Hamdan Khalib (sekarang EXCO).

Tindakkan Azizan memukul dan menengking isteri berlanjutan hingga selepas bergelar Dato’ Seri. Tok siak masjid Pekan Guar Chempedak terpaksa memujuk ustazah supaya jangan tidur dalam masjid……. bahaya… dan meminta ustazah tidur di dalam kereka spectra dia dalam kawasan masjid. Ustazah bawa diri, tinggal anak….mungkin Dato’ Seri buat hal lama.

Setiap kali dipukul ustazah terpaksa pergi mendapat rawatan dan nasihat di klinik Dr. Hamdan di Sungai Yan. Kawan kawan yang rapat dengan Dr.Hamdan tau semua ini termasuk salah seorang AJK PAS Pusat. Lebih menyedihkan semasa ustazah bertugas di Terangganu, Azizan pernah meminta sahabat karibnya Haji Hussin (sahabat baik pada ustaz Harun Taib) menyiasat kononnya ustazah selalu keluar…..buat kerja tak baik…….semasa DIA tiada di Terangganu.

42 comments:

 1. Astfirullahi.....tapi setiap berita dan citer kena siasat,mesti ada fakta dan bukti.baru boleeh terima.tapi kalau betullah..nauzubillah min zalik.tak heran gak.nafsu dan setan mana main pilih2kan? cuma bukankah nabi pernah bersabda'kalau betul mengumpat,kalau tak betul berbohong!?wallahualam...salam maaf dri hamba yg jahil.

  ReplyDelete
 2. Hj Najib, apsal lu teruk sangat?
  Lu teruk dari Umno yang original.
  Lu mesti tak dapat jawatan.
  Tengok kawan2 lu.
  Semuanya sampah.

  Kesiaaannn... wa tengok lu

  ReplyDelete
 3. Hang ni mid jerai ka mid jebon? Silap besaq la kalau hg kesian kat hj najib. Hg mau kesian kat diri hg yg dok sokong jan sala tu. Di akhitar esok Allah bukan nak tanya hj najib pasai pa ada orng susah kat jerai.Yg nak kena jawab hg dgn jan sala. Brp ribu org kedah yg kebuloq hg tau ka. Brp hri lepas ahli pas Hj Kudong Kuala Muda istihar masuk umno, sebab pas tak bantu dia yg dlm susuh, salah dia ka kwn hg jan sala tu. Dia beli kreta besaq tu duit rakyat. Hj Najib beli dgn usaha dia,tak kacau duit rakyat. Umno Kuala Kedah pi bg sumbangan kat Pak Long Soleh, veteran Pas tu pasai apa. Hg dgn jan sala tak malu ka kwn hampa lari kat umno pasai susah, yg hampa senang lenang kedharah duit rakyat tak pun rasa bedosa. Kalau pimpinan umno buat kerja macam tu hampa kata depa makan duit rakayt. Yg hampa tu, bukan takat makan, kedgarah macam raja besiong

  ReplyDelete
 4. Tok sah dok lawan Mid Jerai Sah dia pikiak pakai lutut bukan pakai otak.Che Sali nak siasat pakai CSI pun boleh,Nak minta tolong FBI,CIA,KJB,M16 benda ni satu jerai tahu kesah Azizan.Pi cari Mad Coras pun boleh boleh.Orang lama dalam PAS semua tahu dah jadi macam isu UMUM.Minta dia cerita yang sebenak.Nak Tanya Doktor Ismail Pun boleh.rekord klinik pun ada

  ReplyDelete
 5. Semoga Allah bersama dengan orang yang benar. Allah itu Maha Adil lagi Maha Mengetahui! Ingatlah azab bagi seorang yang menyebarkan aib saudaranya sendiri! Kalau berita ni palsu ketahuilah anda telah menyebarkan fitnah!

  Bagi sesiapa yang mendapat berita ini, usahlah dilanjut-lanjutkan atau disebar-sebarkan kerana belum pasti berita ini benar atau palsu! Janganlah menjadi sebahagian daripada kegiatan ini.

  WaAllahu A'lam...

  ReplyDelete
 6. Berita ini sahih dan ramai orang bersedia jadi saksi.Minta yang mencabar kita sedia megemukan saksi dan dalam buku itu pun sudah cukup kenyataan saksi.Yang mendedahkan keaiban adalah yang tertuduh sendiri ia itu azizan.Saya juga sangup jadi saksi antara tuduhan tersebut.Tak perlu lah nak cerita panjang panjang keaiban Azizan melainkan yang terdedah pada umum sikap nya.

  ReplyDelete
 7. Ih,ih,ih, cobaan, aku ingat, orang2 Pas ne, aman bahagia, maklumlah orang2 beriman, rupa2 nya no, hampa ne lebih terok, ih,ih,ih cobaan.

  ReplyDelete
 8. Kalau tanya Azizan, dia mau mengaku tak? Mesti tak mau punya !!!

  ReplyDelete
 9. Rupanya Tok Guru ni bukan lah alim sangat. Dibelakang tabir perangai mereka lebih teruk dari setannnn...

  ReplyDelete
 10. kita semua hanyalah insan biasa termasuk tok guru ka.. ustaz ka.. sama saja.. depa nie.. bukan para wali.. otak depa dgn kita sama saja..mungkin ilmu agama dia lebih ckit sbb belajaq tinggi..itu pun kot la.. belajaq tinggi tapi yg sahih ilmu kelentong depa lebih tinggi dr ilmu segala ilmu yg depa dok ada.. sampai orang2 kat sana ramai yg dok sokong depa lagi...

  ReplyDelete
 11. kalu kat Libya, dah lama Azizan nih di tendang dan tembak mati... diktator tegar Kedah... kenapa lar rakyat Kedah sokong PAS dengan adanya pemimpin begini rupa... sedih2... mentadbir negeri pun tak pandai, belasah bini lak... ish ish ish

  ReplyDelete
 12. menantu dia hantu kerja main betina saja semua projek kat kedah dia balun sub kat cina ini kah ciri ciri pejuang islam dan parti yg akan menegakkan islam.....

  ReplyDelete
 13. Kalau pun Azizan ni jahat sangat, si penulis yg dedahkan aib dan hal rumahtangga orang ni baik sangat ka? Lg ramai orang baca lg bertambah la dosa penulis. Dan dosa ini akan mengalir ka dlm darah dn daging penulis yg mncari rzqi utk keluarga dia, rzqi haram ka halal? Apa pulak penulis buat utk rakyat selain dr hebah hal burok orang?

  ReplyDelete
 14. kita hidup berpegang pada agama, bertiangkan iman, berdindingkan rukun, Paksi utama kita ALLAH SWT. Kalau rasa sangsi, balik pada asal, Tawakkal dengan Allah, sama-sama kita doa mintak tuhan tujuk mana benar, mana yang salah, klu 40 orang duk doa macam ni, insayaallah tuhan makbul doa kita. bukannya bercakap tentang rumour yang kita tak tau soheh atau tak, apa peranan kita pada mereka yang kita kata salah??!! Takkan cuma bercakap dan sebar tak tentu hala menunjukkan cara kita ni betul, pernahkah kita rujuk Alquran dan hadis untuk handle orang2 yang kita kata salah ni??? Betui ka Cara Kita?!!!!! Tepuk Dada Tanya IMAN, Moga Allah Taala bukakan Hidayah Pada Orang Yang Dikehendakinya

  ReplyDelete
 15. Bukan kah dalam catitan sejarah kejahatan yazid termasuk peribadi jijiknya di dedahkan oleh para Ulamak juga.?????Maka tidak kah beza antara pemimpin dan rakyat.Perkara yang di ketahui UMUM dan perkara peribadi aib persaorangan bezanya amat lah jauh.Tampak pungkok tanya tahi berapa banyak nak keluak!!!! pemimpin Juhalak yang di janjikan memeguasai pemerentahan akhir zaman.Azizan telah mengaibkan dirinya sendiri pada rakyat KEdah.Dah sakit tak larat cakap dah merapu masih nak pegang kuasa.Bukab kan ia akan menghasilkan akibat yang buruk pada rakyat.Antara Nasib rakyat dan nasib pemimpin mana satu yang perlu di utamakan.BUkan tepok dada tanya selera buka periok nasi rakyat tegok apa yang ada?????

  ReplyDelete
 16. Jaht lagi bodo pemilik blog ni..lebih jahat dr UMNO totok!

  fitnah ka pelondeh hal rumah tangga org lain ke seluruh dunia..
  hang mati esok ka atau anak cucu hang esok akan dpt aib yang sama..tggulah..'
  aku bukan sokong PAS..aku org besa.. tp aku hormat MB Kedah sbg pemimpin selagi dia xbuat kacau pd agama..

  hal roboh Madrasah tu salah..so lawan bab tu.. yg pi meleret bab rumah tangga dia pasai apa??

  ini kes dendam xdpt projek ka? atau sbb nk Azizan jd bodo pencacai DAP mcm Nizar Sarkas tu?

  politik Islam apa lagu ni mcm nak mampuih tikam menikam.. dosa banyak..berkat takdak!

  kalau Azizan buat perangai mcm Nizar tu jahat mcm syaitan aku sokong jugaklah..ni Azizan tu takat cengei..biaq pi lah..dia pun bukan sihat mana..
  tkpayah duk tambah 'taie' nk perburuk aib rumah tangga org..dosa BESAQ weii mangkok!

  Malu lah..org UMNO tgk hangpa pu perangai sama mcm UMNO!! bodo! org Melay ni otak bodo..suka cantaih!

  ReplyDelete
 17. kesimpulannya PAS LAKNATULLAH!

  bala Tuhan turun sbb Mursidol AM nya Nik Najis Laknatullah itu pemutar hukum Allah!! nah seluruh bahtera PAS akan runtuh dan dilaknat Allah atas kesombongan berpolitik melampaui agama..

  konon org itu kafir..org ini Munafik..last2 PAS lah yang paling Munafik dan mendekati Kekufuran..memperdagangkan HUDUD, Al-Quran dan As-Sunnah dan merancakkan permusuhan sesama umat Islam atas politik dholalah ini!! celakalah kamu wahai penggerak2 dan pemimpin PAS!! hidup dgn GHIBAH!!

  balasan Allah SWT pasti tiba buat perosak agama spt PAS ini!!AMINNN YA ALLAH!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. sekurang nya ade juga yang ajak buat hukum Allah, dari umno tolak hukum allah, hang pun sama ,tak baca ka kesah dato Al marhum ustaz fadhil noor ,mati beliau pun ada lagi seorang INDIA peluk ISLAM, berkahnya .hang dengan USTAZ HARON DIN AL HAFIZ agak2 sama level ka,kalau sama level berapa ramai hang ajak orang kepada ISLAM, Sekurang kurangnya USTAZ RAVI ABDULLAH ,terbuka hati apabila beliu bukan Islam dulunya ,apabila mendengar ceramah USTAZ HARON DIN dalam forum perdana sebelum di GAM UMNO ....

   Delete
  2. hang nie x pikiq habis ka sblum tulis pa2...entah2 hang yg perangai cam2 pa..
   lain kali..solat lu sblum tulis pa2...ikut petunjuk tuhan...

   Delete
 18. Fit Lot (Lembu) RM 250 Juta satu lagi sekandal UMNO rompak Harta Rakyat ni yang di katakan.UMNO laknatullah.Hang nak tau siapa pemutak hukum hang tunggu lah nasib hang sikit hari lagi.UMNO lah yang merubah segala Hukum Allah ooi .Depa yang berkuasa buat undang undagng di Parliment.Negeri hanya buat undang undang selagi tak bercangah dengan perlembagaan.Pelembagaan sipa yang kontrol bukan kah UMNO yang buat selepas merdeka.Buta kah.UMNO lah yang melingkopkan harta Orang Melayu.Aku tak berani meghukum mana mana individu Laknatttulah tapi nak hukum Parti saja.Sebab ianya sah secara bertulis meletakan hukum manusia melebihi hukum tuhan.Baca lah perlembagaan.Jangan dok buat keliru lah bodoh tak boleh di ajak.UMNO berkepit dgn MCA dan MIC caman pulak bukan kah sama sama meyesatkan menolak hukum Allahg antara satu sama lain.Mana ada pimpinan UMNO dan BN sejak merdeka minta HUDUD di jalankan melalui pindaan undang undang di perinkat Parliment atau Negeri.Tapi Kelantan dah buat pindaan enekment...Pusat yang di kuasa oleh UMNO menentang keras.Oleh itu siap yang tertulis dalam sejarah penentang hukum yang paling afdal.UMNO..confirm UMNO bukan saja Munafit atau Laknattullah tapi termasuk dalam kumpulan Firaun yang menentang Nabi Musa.Sudah tentulah ia akan tenggelam sikit hari lagi.Maka di upahlah pendatang seperti Bangla Nepal,Indon dan seumpamanya untuk megundi dalam PRU 13 ini.Bagi membolehkan hasrat teruskan menentang Islam secara terang lagi jelas.Yang hidup dg GAIBAH adalah UMNO BN otak letak kepala lutut kah.!!!Yang merancanakan permusuhan adalah UMNO sebab UMNO adealah parti perkauman yang mempuyai kuasa buat ketiuka ini.Jangon do x sangatlah dok hukum orang Laknattulah.Laknattu sudah tentu timpa atas hang.Orang tua tu tak buat salah apa pun.Ynag dok buat dajal adalah UMNO dok putar belit cerita dalam TV dan Media.Hasut perkauman sana sini supayarakyat bergaduh dan orang melayu kembali sokong UMNO Poraah.Ynag akan UNDI UMNO ni tinggal pendatang haram yang di beri KP saja dalam keadaan memaksa.Mampus UMNO laknat UMNO.

  ReplyDelete
 19. aku akan siasat semua yang disebut2 tu kawan2 yang aku kenai belaka.adakah puak2 yang dok buat cerita ni adalah dikalangan orang2 kecewa dalam PAS .aku jugak tau asal usul azizan nih.salah seorang orang kuat dia yang dok siang malam dirumah dia adalah kawan karib aku.mat choras tu asal orang kampong aku.

  ReplyDelete
 20. aku dah dapat tau dah sapa dia yang tulih'.dia ni aku rasa pasai tak dapat jadi calon.tu yang merapu tak tentu arah tu.tapi kalau bagi kat dia gerenti PAS akan tetungin punya.Ahli peringkat akar umbi memang kenai sangat malaun .Dia punya Perangai lebih teruuuk daripada Ustaz Azizan la ni dengaq kata dok jilat pungkoq jamil khir pulak ,tu yang melalak tak ketahuan punca tu.lebih baik hang pi saja kat AMNOPORNO minta je jadi ahli lagi baik dah tentu orang tau hang AMNOPORNO.orang macam dia hanya 1satu dalam seribu ahli dan penyokong PAS .menyalak lah sepuaih2nya wahai anjin2 SALA yang kebuloq pangkat dan projek.lepaih ni dekat PRU13 pi la naik pentas AMNOPORNO kempen la puih2.tapi ingat keturunan dia pun aku tau .tunggu la kalau dia dok gagah jugak dok reka fitnah .kita akan bungkaq dia punya kesah dia pulak.

  ReplyDelete
 21. huhu.. duk asyik jaga tepi kain orang, kain sendiri terlondeh. pakat2 nilai diri sendiri la balek, renung diri. Cari Tuhan bagi "nampak" Tuhan dulu (kenal Tuhan), baru nampak kasih sayang, baru tak ada rasa nak mengata, menghina orang.

  Agama lain(selain Islam) duk "tindas" orang islam dalam diam, orang islam sendiri duk cari keburukan sesama umat, melemahkan umat. Orang bukan Islam takut kalau roh Islam masuk dalam diri umat Islam. Bila jadi mcm ni, memang depa tak dapat nak kalahkan Islam.

  ReplyDelete
 22. ni semua agenda geng pas syiah di kedah yang minta macam-macam kat ust azizan...bos tak bagi lepa buat fitnah macam-macam, bertaqiyah pura-pura dan pembohong.... apa nak jadi pas kedah woi.. bertaubatlah kita semua... kuasa ujian allah,bila dapat kuasa mcm ni jadinya... ebih baik serah kat UMNO

  ReplyDelete
 23. tak takut dosa ka woi duk lawan mengutuk org ni? cermin dri sndri sama laa..tkyh sebok jaga hal rmh tgga org. Duk sebok jaga tepi kain org, tah2 dlm kain sendri pon busuk!!

  ReplyDelete
 24. Ahli2 PAS sebuk memfitnah saudara seagama dikalangn pemimpin UMNO. Walapun tiada Saksi dan Bukti.

  Kini,
  Ahli2 PAS terperangkap dengan isu dalaman sendiri.

  BerTaubatlah, tak TAKUTkah Azab Siksa Allah?? jika Ingkar dan berdegil, Rasakanlah.

  ReplyDelete
 25. Allahyarham dah takde..kalau fitnah nak mintak maaf dengan sape?

  ReplyDelete
 26. Kalau ini fitnah, neraka kata mari. Kalau ini benar, tolong padam boleh tak, biar arwah jawab sendiri. Terima kasih.

  ReplyDelete
 27. minta padam secepat mungkin. Arwah dah pergi. Kalau betul dia berdosa, maka kita serahkan kepada Allah SWT untuk menghukum. Janji Allah SWT syurga neraka, dosa pahala itu pasti! tiada tertangguh walau sedetik. hanya Dia yang Maha Mengetahui..

  ReplyDelete
 28. kesian blogger ni tak sempat mintak ampun sebab sebar fitnah pada Allahyarham...kesian..kesian...antara golongan yang Allah takkan pandang akhirat esok ialah penyebar fitnah..kesian..kesian..

  ReplyDelete
 29. Itu ini begitu begini sama je......

  ReplyDelete
 30. best dah fitnah? arwah dah tak dak. Hang dan ka mintak maaf? Kalau tak dan hang tunggu kat neraka la kot nooo

  ReplyDelete
 31. kt dunia bhgia buka aib.. tnggu aib kamu pula d buka dgn pnuh keaibn stu hri nnt. malaikat jd saksi. Allah jd Hakim.. Ingat! mahkamah Allah x ada peguam bela!!

  ReplyDelete
 32. satu je yg buat aku benci umno..umno ajar orang melayu jadi bodoh..umno lah punca melayu merempat di tanah sendiri..puihhh

  ReplyDelete
 33. Aku cukup menyampah bile tgk ade jer mamat poyo baru nak up pakai name anymous nie..anymous sgt ker bro..try hacker gua..xnk la hacker,lu kasi bengtang wa nye IP pun cukup tabik la..

  ReplyDelete
 34. membuka aib org, in shaa Allah, Allah akan buka aib kau. Taubatlah...

  ReplyDelete
 35. Kata dia xdak kawan, bila.mnggal baru tau kawan dia ramai trmasuk pm tpm dr m, tun daim, dr ismail ibrahim ex rektor uia..bodo punya blogger..kata dia ada duit brjuta..mna duit dia..pkl bini la..

  ReplyDelete
 36. Hmpa check fb ex bodyguard dia..shahrel elham..apa yg blogger ni bgtau mmg bohong lari 100% dr cerita dia...

  ReplyDelete
 37. Hg jawabla akhirat esok..bodo punya blogger.

  ReplyDelete
 38. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by a blog administrator.

   Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

   Delete

Apa Komen anda

Buku Bertajuk 'AZIZAN DALAM DOSA

Buku Bertajuk 'AZIZAN DALAM DOSA
Untuk di nilai dan Di Komen oleh Ahli PAS saja